A HOLD MINT BOSZORKÁNYOS ISMERET

 

cny21r370pulgwsxgu1j.gif

TELIHOLD:

Felzaklató hatással van szinte mindenkire. Sok ember már két nappal telihold előtt alvászavarral küszködik. Ezen a napon a társas kapcsolattal összefüggő döntéseket, vitákat, sőt ha lehet beszélgetéseket is kerülni kell. Alkalmas viszont kívánságok továbbítására gyertyaszertartás igénybevételével. A megfelelő színű gyertyát kiválasztjuk, egy kis tányérkára tesszük, lehetőleg akkor, ha már feljött a hold. A meggyújtott gyertyák elé ülve, szemünket lassan behunyva, néhány perces meditációt végzünk, ahol is a kívánságunkat pontosan megfogalmazzuk. majd az ablak elé állva a gyertyát csonkig égetjük

cny21r370pulgwsxgu1j.gif

ÚJHOLD: 

Napja mindig alkalmas az újrakezdésre. A gyertyaszertartás itt is nagyon hasznos új kívánságaink megsegítésére. A módszer az előzővel azonos.

cny21r370pulgwsxgu1j.gif

 

FOGYÓ HOLD: 

Aktivizál, frissít, energikussá tesz. Kiválóan alkalmas fogyókúra elkezdésére; könnyebben mennek a fizikai munkák; remek tornára, sétára, méregtelenítésre és nagyon jó kozmetikai eredményeket érhetünk el, de ami a legfontosabb, a boszorkányos szertartást a telihold utáni napra kell tenni, pontosabban a fogyó hold éjszakájára. Ilyenkor végzendő mágikus szertartás, ha valaki úgy érzi, hogy semmi sem sikerül, gátak kerülnek elő minden vonalon, vagy akár csak egy területen is.

Példák: Egészség, munka emberi kapcsolatok, szerelem, pénz. Ha azt érzi, hogy valami gonosz akarat irányul ön felé, tegye a következőt. Készítsen elő egy piros gyertyát, papírt és ceruzát. Mindezt esti órára ütemezze be. Először meditáljon, majd gondolja át, hogy mit fog felírni a papírra, vagyis hogy milyen átoktól akar megszabadulni. Ha felírta a papírra a problémákat, akkor gyújtsa meg a gyertyát és a papírt égesse el a lángjában. A hamut öntse a szemétbe, de inkább a WC-be, nehogy egy kis parázs tüzet okozzon. A szertartás alatt gondolatban - ha teheti - hangosan ismételje meg többször, hogy mitől akar megszabadulni. Ugyanez a művelet a rossz szokásoktól való megszabadulásra is alkalmas.

 

 

cny21r370pulgwsxgu1j.gif


NÖVEKVŐ HOLD:

Szakaszában minden agymunka hatékonyabb. Minden írásbeli munkára alkalmas. Pihenés, meditálás, szellemi feltöltődés, a tanulás ebben az időben hatásosabb. Minden, amit elfogyaszt, jobban hasznosít

 

 

 

 

 

vissza a címoldalra

 


fuzesibeatrix.elivepage.com címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by elivepage.com - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!